0
0

Користуватися картами «ПриватБанку» дуже зручно. З їх допомогою можна купувати товари, в тому числі за кордоном, не турбуватися про збереження коштів під час переміщення по країні і за кордон. Але, отримавши банківський продукт, багато хто ставить питання про його використання, запитують, як збільшити кредитний ліміт без довідки з роботи.

Картки ПриватБанку відрізняються наступними перевагами:

  • максимально просте отримання;
  • можливість оформлення через інтернет;
  • мінімум документів;
  • невеликі відсотки;
  • нарахування відсотків на заощадження.

Все це робить карту досить популярною серед представників різних категорій населення. Її оформляють для накопичення коштів, вигідної оплати товарів і послуг, здійснення покупок на території країни і в інших державах.

Особливості пропозиції

Кредитна карта – популярний продукт, який є у багатьох жителів країни. «ПриватБанк» – фінансовий партнер, що виділяється високим рівнем безпеки і надає користувачам різні послуги з обслуговування продуктів. Менеджери компанії з задоволенням відповідають на питання клієнтів, розповідають, як збільшити наявний кредитний ліміт без довідки про доходи. При необхідності ви можете задати всі питання, уточнити будь-яку інформацію.

Кредитна картка «Універсальна» – продукт «ПриватБанку», який користується великою популярністю. Ви можете розпоряджатися як власними коштами, так і тими, які були взяті в кредит. З картою зручно здійснювати покупки. Знімати гроші теж дуже просто, в будь-яких банкоматах. Оформлення карти займає не більше п’ятнадцяти хвилин і не вимагає оплати. При необхідності продукт завжди можна перевипустити. Ця послуга надається безкоштовно і не займає багато часу. П’ятдесят п’ять днів пільгового використання грошей – ще одна вагома перевага продукту.

Унікальність системи Приват 24 дозволяє всім бажаючим отримувати прибуток з покупок. Доступ до грошей карти відкритий постійно, подивитися залишок на карті Приват банка можна в будь-який час. А в нестандартній ситуації ви будете знати, як збільшити наявний ліміт без документів про заробіток.

Оформлення карти такої організації, як «ПриватБанк», відкриває доступ до великої кількості переваг. Серед них:

  • надійне зберігання коштів;
  • переведення в готівку грошей в будь-якому банкоматі;
  • не потрібно показувати довідки про надходження на рахунок;
  • швидка оплата товарів і послуг на різних сайтах.

Ухвалення кредитного продукту відбувається на простих умовах. Якщо необхідно отримати додаткову інформацію, можна звернутися до співробітників «ПриватБанку» телефоном або прийти до відділення. Умови роботи карти дійсно «прозорі», тому ви можете не хвилюватися про встановлення прихованого ліміту, страховок і комісій без вашої участі. Всі зміни можуть бути прийняті тільки з вашої згоди. Тому, в разі планування будь-яких змін, кредитна установа має попередити про них заздалегідь. Інший розвиток подій неможливий.

При користуванні кредитною карткою діють умови:

  • відсутність платежів за проведені операції, в тому числі зняття коштів;
  • 2,5% – мінімум за користування грошима організації;
  • комісія за переведення в готівку грошей в розмірі не менше 5 гривень і 4% від суми зняття;
  • відсутність додаткових комісій за розрахунок товару;
  • щомісячна плата до 25 числа поточного місяця.

Максимальний ліміт по карті дорівнює 75 тисяч гривень, що дозволяє взяти необхідну суму в кредит, коли потрібно.

Про збільшення ліміту

Збільшити кредитний ліміт не так складно, як може здатися на перший погляд. Для цього необов’язково йти до найближчого офісу, головне – бути зареєстрованим в системі «ПриватБанк». Якщо працюєте з картою постійно, розраховуєтесь за покупки в онлайн-магазинах, можете збільшити доступний ліміт коштів без довідки про доходи.

Щоб збільшити наявний кредитний залишок по картці, необхідно зробити наступне:

  • зайти до особистого кабінету «ПриватБанку»;
  • вибрати необхідний продукт в розділі «Мої рахунки»;
  • натиснути «Змінити кредитний ліміт»;
  • вибрати необхідну суму і натиснути «Продовжити»;
  • вказати відомості, що запитує система;
  • заповнити рядки і натиснути кнопку «Далі».

На заключному етапі потрібно дочекатися рішення кредитної установи. Як тільки воно буде прийнято, на екрані з’явиться повідомлення. Саме так можна самостійно збільшити, змінити кредитний ліміт, не докладаючи до цього особливих зусиль. Ймовірність схвалення звернення досить висока.

Нова пропозиція «ПриватБанку» – «Миттєва розстрочка» – дозволяє перенести борг на розстрочку і погасити кредит за певний час. При цьому довідки з роботи не гарантують позитивного результату. Документи можуть знадобитися для отримання бажаної суми.

Збільшити ліміт не вдається в таких випадках:

  • клієнт запитує велику кількість грошей, при цьому у нього зіпсована кредитна історія і він точно не зможе оплачувати борг;
  • регулярні прострочення платежів;
  • присутність активного боргу по кредиту;
  • спотворення інформації в особистих даних.

В інших випадках установа, як правило, надає нові кредитні кошти. Якщо користуватися кредитною карткою рідко або не користуватися нею взагалі, дадуть негативну відповідь. Щоб розібратися в ситуації, можна звернутися з проханням збільшити ліміт до менеджера «ПриватБанку». У деяких випадках кредитна установа приймає рішення про зміну даних автоматично, якщо відносить вас до відповідальних клієнтам, які дотримуються договору.

Щоб збільшити кредитний ліміт по карті без надання довідки, необхідно дотримуватись рекомендацій:

  • активно використовувати продукт;
  • своєчасно гасити борг;
  • спілкуватися з представниками фінансової установи;
  • не брати багато кредитів;
  • своєчасно повідомляти про зміну особистих даних та контактної інформації;
  • платити карткою;
  • оформити депозит в «ПриватБанку» або тримати там особисті гроші.

Пам’ятайте про зняття кредитних коштів і не порушуйте встановлені правила. У цьому випадку велика ймовірність отримати статус сумлінного позичальника.

Про оплату за договором

Перший момент – при наявності карти, пільговий термін якої становить 55 днів, взяти необхідну суму можна без довідки про доходи, головне – повернути її в установлений строк, без додаткових стягнень. Другий момент – якщо не вклалися в пільговий період, найменший платіж буде 100 грн, коли позика велика, – 5% від загальної суми боргу. Можна особисто уточнити, яку суму необхідно внести в поточному місяці. Для цього зателефонуйте або подивіться дані особистого кабінету. Ще один спосіб – звернутися в банк. Стягнення відсотків буде відбуватися першого числа кожного місяця, по карті «Універсальна» це 3,6% в рік. Третій момент – якщо клієнт ігнорує оплату. У цьому випадку банк може нарахувати штраф.

Оплачувати борг в компанії «ПриватБанк» можна кількома способами: через термінал, касу, переказом. Користуватися самою кредиткою дуже зручно, а оформити її вийде швидко, за одному-двом документам. Головне – дотримуватися всіх умов, оскільки при систематичних простроченнях платежів погіршується кредитна історія. Банк лояльно ставиться до сумлінних користувачам і пропонує вигідні умови отримання грошей населенню. Маючи уявлення, як збільшити доступний ліміт, ви зможете зробити це, не виходячи з дому.

Щоб отримати кредитний продукт, приготуйте наступні документи: ІПН, паспорт, знадобиться й телефон. Важливі умови схвалення заявки – платоспроможність і вік від 18 до 65 років. При цьому сумлінні клієнти фінансових установ завжди можуть розраховувати на спеціальні пропозиції та акції.

Автор статьи:
Ольга Семенникова
Головний редактор проекту «Вибір позики». Більше 6 років досвіду роботи в фінансовій сфері. Розбирається у фінансових і банківських продуктах. Вона знає, як вибрати позику на дійсно вигідних умовах.
Залишити відгук

Згоден з обробкою моїх персональних даних відповідно до політикою конфіденційності