0
0

Потреба позичати цілком природна, і сьогодні, з наявністю великого вибору товарів і послуг, це питання актуальне як ніколи. Нестабільна економіка, постійне зростання цін, невисокі заробітні плати – все це пояснює, чому люди вирішують взяти кредит онлайн. Дійсно, часи, коли потенційні позичальники зверталися за допомогою до друзів і знайомих, давно пройшли. Як показує практика, перелічені вище способи стабілізації фінансового становища мають істотні мінуси, і хороша альтернатива їм – приватні кредитори. Послуги окремих осіб користуються великою популярністю серед тих, хто потребує певної суми грошей, великої, середньої або маленької.

Хто такий приватний кредитор

Приватні лихварі – невеликі компанії, які надають послуги тимчасового фінансування. Основною умовою такого кредитування є невелика сума, приблизно до 15 тисяч гривень, оформлена на невеликий термін, як правило, до 2 місяців. Знайти підходящу компанію на території України не складе великих труднощів. Список організацій з актуальними описами і рейтингами надано на спеціальних сайтах. На ресурсі можна познайомитися з умовами кредитування вподобаних компаній, а потім вибрати одну з них, таку, що підійде за всіма параметрами.

Послуги приватних кредиторів

Реальний приватний кредитор працює на підставі договору, попередньо укладеного між двома сторонами. Ви можете розраховувати на такі послуги:

  • нетривалий термін кредитування, 5-7 днів;
  • довгострокове кредитування, 1-2 місяці;
  • пролонгація договору при виникненні труднощів;
  • можливість повернути гроші достроково;
  • оперативний розгляд заявки, приблизно протягом 30 хвилин;
  • високий шанс схвалення.

Мікрофінансові організації розглядають перше звернення від приватної особи приблизно за 30 хвилин. Починаючи з другого звернення, середня тривалість прийняття рішення скорочується до 7-10 хвилин.

На яких умовах працюють приватні кредитори

Схема роботи чесних кредиторів досить проста. Для оформлення позики достатньо двох документів: паспорта та ідентифікаційного коду.

Взяти кредит в мікрофінансовій організації можуть:

  • студенти;
  • пенсіонери;
  • люди без стабільного доходу;
  • особи з поганою кредитною історією;
  • без постійного місця роботи.

Як бонус деякі компанії пропонують перший кредит під 0%. Погоджуючись на умови, ви безкоштовно отримуєте послугу і разом з тим ближче знайомитеся з організацією та її роботою, створюєте стартові довірчі відносини.

Як знайти реального чесного кредитора

Відповідальний крок на шляху до мети – пошук вигідних кредитних пропозицій, вибір компанії-партнера для співпраці. Зробити це не завжди просто і, щоб не помилитися, потрібно звернути увагу на такі важливі параметри, як:

  • репутація компанії, відгуки реальних клієнтів;
  • процентна ставка, щоб отримати достовірні результати, порівнюйте компанії з однаковими умовами співпраці;
  • можливість пролонгації договору, якщо не встигаєте повернути гроші до призначеного терміну;
  • лояльне ставлення до позичальників, наявність акційних пропозицій.

Щоб заощадити час і розглядати тільки кращі фінансові компанії, скористайтеся спеціалізованими сайтами, які нададуть детальну актуальну інформацію за будь-яким питанням по темі кредитування. Коли зрозумієте, що кредитор онлайн вам підходить, можете переходити до оформлення заявки.

Каталог приватних кредиторів України

Повний каталог, де представлені фінансові компанії України, знаходиться на сторінках спеціалізованих сайтів агрегаторів кредитних пропозицій. Взяти кредит від приватної особи – завжди вірне рішення. Порівняйте пропозиції кращих компаній і зробіть правильний вибір. Якщо у вас виникнуть питання щодо умов кредитування, зверніться до представників фінансової організації. Менеджери швидко прийдуть на допомогу, підкажуть, як вчинити з поганою кредитною історією, що необхідно для її відновлення і скільки на це може знадобитися часу.

Автор статьи:
Ольга Семенникова
Головний редактор проекту «Вибір позики». Більше 6 років досвіду роботи в фінансовій сфері. Розбирається у фінансових і банківських продуктах. Вона знає, як вибрати позику на дійсно вигідних умовах.
Залишити відгук

Згоден з обробкою моїх персональних даних відповідно до політикою конфіденційності