0
0

Купити товар або сплатити послугу за кешбек означає компенсувати частину витрачених коштів. З англійської cash back – повернення грошей. У 2019 послугу можна описати як продуманий хід маркетингу, коли покупець отримує компенсацію і використовує її на свій розсуд. Можна сказати, що це найкращий набір привілеїв за покупку. Покупці оцінили кешбек, тому програма стала неймовірно популярною. Дійсно, адже здійснювати покупки і оплачувати послуги стало вигідно. Але тут виникає питання: в чому мета творців Кешбеку. Відповідь проста: спонсорами повернення грошових коштів є власники торгових мереж.

У 2019 фірми виділяють гроші на рекламу і передають їх посередникам, а це і є cash back сервіси. Певну частину грошей ті привласнюють, а іншу віддають за покупку. Люди користуються кращою пропозицією, оскільки можуть економити, рекомендують його знайомим, і ті підключаються до програми.

Популярність кращих кешбек-сервісів пов’язана з відомим сайтом AliExpress. Позиції, що представлені в китайському інтернет-магазині в 2019 році, виділяються доступними цінами, а з появою cashback стали ще доступнішими. Збільшення попиту стало корисним для збільшення відсотків, і згодом повернення грошей з покупки почало працювати і на інших майданчиках. Більш того, за 2019 рік кількість подібних пропозицій помітно збільшилася.

Кращі cash back сервіси України

Багато сервісів повертають частину грошових коштів з покупок за 2019 рік. Щоб вибрати кращий, необхідно звернути увагу на наступні характеристики:

  • зручність користування;
  • час зарахування коштів;
  • якість роботи сервісу;
  • мінімальна сума і спосіб її отримання.

Вибирати слід перевірені сервіси з відгуками реальних клієнтів. У цьому випадку ризик зіткнутися зі складнощами помітно зменшується.

Найпопулярніші сервіси України на 2019 рік – це: letyshops.com, klubskidok.com.ua і інші. Кожен сайт отримав велику кількість позитивних відгуків, взаємодіє з Aliexpress і іншими кращими магазинами, як українськими, так і зарубіжними.

Основний плюс програми для жителів України полягає в можливості накопичення коштів, які повертаються з покупок, їх подальшому виведенні і використанні. При бажанні виведення кешбеку можна здійснювати на мобільний телефон.

Кешбек на AliExpress

Кожен день 2019 року на Aliexpress заходить до 3,6 млн. користувачів, сума дорівнює близько 240 млн. Ці характеристики пояснюють популярність майданчику серед тих, хто надає cashback послуги. Оформлюючи повернення за зроблені покупки на китайському сайті, потрібно враховувати можливість труднощів з отриманням коштів. Це пов’язано із захистом споживачів. До моменту доставки товару і закінчення терміну повернення кешбек буде недоступний. Термін затримки може скласти різну кількість часу. Тому, щоб знайти кращий сайт, потрібно ретельно подивитися доступні пропозиції.

Letyshops

Один з популярних сайтів України, який взаємодіє з кількома сотнями магазинів, деякі з яких націлені на жителів СНД. Середній розмір cashback з покупок на Аліекспресс – 1,95% за техніку і 3,9% за інші товари. Окремий розділ присвячений товарам з Кешбек до 90% вартості. Велике число партнерів – не єдина перевага Letyshops. До числа додаткових плюсів можна віднести:

  • проведення акцій;
  • можливість отримати подвійний кешбек на китайському сайті;
  • особливі умови для приватних і оптових покупців;
  • промо-коди, призи і бонуси для активних клієнтів;
  • мінімум негативних відгуків.

За роки роботи сервіс виплатив cashback на суму понад 1 млрд. доларів.

Реєстрація в Letyshops займає мінімальну кількість часу, а пройти її можна навіть через соцмережі. Виводити кешбек можна на рахунок телефону і багатьма іншими способами. Мінімальна сума – 250 грн.

КешФоБрендс

Трохи менш популярний сервіс поточного 2019 року – КешФоБрендс, що дозволяє купувати з телефону. Сайт почав роботу кілька років тому і встиг виплатити приблизно 25 млн. грн. Зареєструватися в системі можна через соціальну мережу із зазначенням електронної пошти. Як тільки реєстрацію буде виконано, потрібно зайти до особистого кабінету і подивитися інструкцію щодо сайту.

Користувачі КешФоБрендс можуть збільшувати відсоток повернення грошових коштів з покупок, в залежності від витраченої суми. Якщо було витрачено 150 грн, покупець отримає бронзову медаль і прибавку до кешбеку в розмірі від 5% до 10%. Чек на 1000 гривень подарує «срібло» і 10-20 додаткових відсотків до винагороди. Після витрат на 5000 гривень можна претендувати на «золото» і 30% повернення. Купівля на 10000 грн. відкриє двері до отримання преміального статусу і 68% від витраченої суми.

Таким чином, на сайті реально отримати від 3,1 до 5,21% повернення за куплені товари, за винятком телефонів. За техніку нараховують від 1,6 до 12,69%. Вивести отримані гроші можна на WebMoney, незалежно від суми, на карти різних платіжних систем. Інша можливість – повернення частини коштів на номер телефону.

ePN

Сервіс користується популярністю за рахунок високого кешбеку з покупок на Аліекспресс. Покупці отримують 10% з першої і 5% з наступних покупок. Багато користувачів приходять до висновку, що це найвигідніший сайт для придбання товарів в кращому китайському інтернет-магазині. Пояснити це можна наступними перевагами:

  • акції, знижки та інші можливості;
  • можливість голосувати за товар місяці;
  • періодичні розіграші призів;
  • найбільші майданчики в кількості п’яти штук;
  • можливість заробляти на реферальних посиланнях.

Все це, а також легка і швидка реєстрація роблять сайт досить популярним. Для роботи з сервісом потрібно встановити плагін, який буде відповідати за точне нарахування коштів, навіть в разі втрати замовлення. Окремий розділ товарів ePN гарантує повернення до 90% коштів. Мінімальна сума для виведення – 10 доларів.

Megabonus

Думки про кешбек-сервісі неоднозначне. Megabonus почав працювати чотири роки тому і орієнтувався на Аліекспресс. Всім покупцям тут обіцяли 9,19% на покупку, зроблену вперше. Реєстрація користувача відбувається на сайті офіційному, де є розширення для браузера і для смартфона.

Щодо повернення cashback інформація наступна:

  •  нарахування 9,19% з першої покупки;
  • 4,59% з усіх наступних витрат;
  • 4,51% з покупки телефонів;
  • 2,25% в подальшому.

Виведення коштів відбувається з комісією, що не влаштовує багатьох користувачів. Плата відсутня тільки при переказі грошей на Яндекс та Webmoney.

payBack

Один з перших cashback сайтів України, заснований в січні 2016 року. За кілька років роботи партнерами payBack стало близько ста магазинів. Сайт надає до 4% з покупок на Розетці, не рахуючи промокодів. Окремо варто сказати про програми лояльності, що дозволяють отримати 1,4% з покупки техніки. Ставка для Aliexpress становить до 4,2%. Сервіс регулярно влаштовує акції для клієнтів, а з приводу мереж можна заявити:

  • до 3% на Gearbest;
  • до 2% в Мойо;
  • до 1,15% в Цитрусі;
  • до 1,5% в Комфі;
  • до 5% в iHerb.

У payBack можна гроші виводити не відразу, а частинами, що досить зручно.

Switips

Сайт для користувачів країн СНД. Нещодавно влаштувавшись на ринку, він представив себе як платформа з великим поверненням, до 36% в окремих магазинах. Багато користувачів говорять, що це кращий з сервісів, який зручно використовувати для покупок на Аліекспресс. Мінімальне виведення становить 250 грн, а забрати його можна протягом місяця.

Серед переваг Switips можна виділити наступні:

  • більше 700 магазинів-партнерів;
  • швидкий розрахунок cashback;
  • можливість отримання статусу Gold після витрати 34 євро.

Ті, хто рекомендує сайт як кращий, отримують бонуси. Для винагороди досить надіслати другові реферальне посилання. Після того як новий клієнт зареєструється в системі, той, хто відправив посилання, стане отримувати 5% з кожної покупки друга. Якщо товариш вирішить придбати статус Gold, той, хто вислав запрошення, отримає 600 грн одноразово.

Кешбек з Rozetka

Розетку знають всі, але побутова техніка та електроніка – не єдині напрямки роботи магазину. На сайті можна придбати безліч інших корисних товарів: одяг, взуття, канцелярію. Відсоток кешбеку безпосередньо залежить від обраної категорії. Мінімальний відсоток встановлений за побутову техніку, максимальний – за аксесуари і товари з «непрофільних» категорій. Частина грошей повертається протягом 21 дня з моменту здійснення покупки. Якщо під час оформлення замовлення був використаний промокод, нарахування коштів буде неможливим.

Cashback на Amazon

Кращі кешбеки співпрацюють з американським інтернет-магазином Amazon, і один з них – Ebates. Даний сервіс є найбільш популярним і повертає до 10% cashback.

Серед нюансів його використання можна виділити наступні:

  • нарахування коштів за деякі покупки, така особливість Amazon, оскільки цей сайт повертає частину грошей тільки за товари певних категорій;
  • повернення відсотків є періодичним, тільки в «розрахунковий період», всього чотири рази на рік; якщо на рахунку не буде 5 доларів, кешбек піде в наступний розрахунковий період.

Ці особливості треба мати на увазі всім, хто планує користуватися товарами кешбек і шукає найкращий сайт на 2019 рік.

Який cashback сервіс кращий

Порівнявши сервіси, представлені вище, можна сказати, що кожен з них має свої переваги. Для правильного вибору потрібно розглядати всі умови і пам’ятати, що багато що залежить від майданчика, на якому відбуваються покупки. Так, наприклад, деякі сайти збільшать кешбек в залежності від суми, деякі – запропонують вигідні промокодом і акції. Для остаточного вибору потрібно орієнтуватися на свої побажання і запити.

Автор статьи:
Ольга Семенникова
Головний редактор проекту «Вибір позики». Більше 6 років досвіду роботи в фінансовій сфері. Розбирається у фінансових і банківських продуктах. Вона знає, як вибрати позику на дійсно вигідних умовах.
Залишити відгук

Згоден з обробкою моїх персональних даних відповідно до політикою конфіденційності