0
0

Життя може складатися по-різному: сьогодні одна зарплата, завтра інша. З огляду на непросту економічну ситуацію в країні багато людей стали вдаватися до кредитів, але далеко не всі з них правильно оцінюють свої можливості і справно виплачують кредитні кошти. Брати в Манівео борг рекомендується в тому випадку, якщо ви впевнені, що зможете повернути гроші в строк і без порушень періоду погашення заборгованості.

«Манівео» борг і відсоткова ставка

У порівнянні з деякими іншими кредиторами мікрофінансових організація «Манівео» не приховує відсотки і регулярно пропонує клієнтам кращі умови отримання грошей, вигідні акції і пропозиції. В даний час можна оформити першу позику під 0,01% на термін до 30 днів. Ця акція діє постійно, і скористатися нею можуть всі, хто звертається в організацію вперше. Максимально допустима сума позики для нових позичальників – 5 тисяч гривень. У наступні рази можна буде претендувати на 15 тисяч гривень з відсотковою ставкою до 1,6% в день, і це без урахування промо-кодів, знижок та акцій, доступних для всіх активних користувачів системи.

Як погасити в «Манівео» борг

Розберемося з погашенням заборгованості за кредитом. У ситуації, коли позичальник прострочив кредит, перше, що потрібно зробити – оцінити ситуацію і зрозуміти, що вона не безвихідна. Варіанти є завжди і їх досить багато. Крім того, фінансова організація йде назустріч позичальникам і часто пропонує:

  • пролонгацію;
  • реструктуризацію боргу;
  • кредитну відпустку.

Завдяки цьому люди можуть повернути гроші без важких наслідків. Якщо це необхідно – виплатити борг частинами.

Якщо погасити Манівео борг не виходить, можна оформити пролонгацію. Зробити це потрібно на 30 день зі звернення з цього приводу. Для цього досить зайти в особистий кабінет на офіційному сайті компанії, встановити потрібний термін продовження, а через якийсь час закрити свої борги Манівео одним платежем. На допомогу прийдуть і спеціальні термінали, через які можна оформити пролонгацію, але для цього необхідно знати конкретну суму до оплати, подивитися її можна в особистому кабінеті.

Якщо процентна ставка по кредиту була сформована в рамках акції, під час пролонгації цей бонус буде знятий, кредит отримає звичайні умови. При цьому скористатися послугою можна тільки за непростроченою позикою, а це значить, що потрібно бути дуже уважним, знати кінцевий термін погашення боргу. Якщо вийде закрити борг раніше терміну, зробіть це, і уникнете можливих складнощів.

Реструктуризація кредиту

Багатьох клієнтів МФО цікавить питання, що таке реструктуризація кредиту. Насправді в даній процедурі немає нічого складного. Це означає, що вся сума до виплати розділяється на невеликі частини і виплачуєте поступово. Даний варіант підходить, якщо позичальник допустив прострочення і не встиг оформити пролонгацію. В цьому випадку сума і кількість платежів розраховуються індивідуально. Іноді реструктуризацію оформляють під невеликий відсоток, але для цього повинні бути дуже вагомі причини. Після оформлення послуги відсотки припиняють нараховуватися.

Переваги такої фінустанови з кредитування як «Манівео» полягає в тому, що оформити позику може будь-хто, в особистому кабінеті або по телефону, через службу підтримки клієнтів. Але тут потрібно прийняти до уваги, що кредитна історія страждає від реструктуризації, в майбутньому можуть виникнути складності при оформленні мікропозик або кредитів. Відзначимо окремо, що якщо позичальник допустив борг по кредиту і нічого не зробив, починається підвищення відсотка. Найчастіше такі випадки закінчуються тим, що фінансова компанія звертається до суду.

Автор статьи:
Ольга Семенникова
Головний редактор проекту «Вибір позики». Більше 6 років досвіду роботи в фінансовій сфері. Розбирається у фінансових і банківських продуктах. Вона знає, як вибрати позику на дійсно вигідних умовах.
Залишити відгук

Згоден з обробкою моїх персональних даних відповідно до політикою конфіденційності