0
0

Приват24 – популярний банківський сервіс, який відкриває доступ до заощаджень в будь-якій точці світу. Увійти в систему зможе тільки авторизований користувач, на телефон, вказаний при реєстрації акаунта,  прийде смс з кодом, який підтверджує дію. Захист системи ПриватБанк 24 за допомогою подвійної аутентифікації від несанкціонованого доступу є однією з надійних серед аналогічних.

Особливості сервісу

Сервіс, створений ПриватБанком, працює не тільки з гривнями: це можуть бути і основні іноземні валюти, в залежності від типу карти або рахунки. Припустимий і обмін: отримавши електронний аналог долара США, можна перевести його в рублі або національну валюту максимально вигідно.

Користувачі сайту можуть виконувати максимальну кількість дій: оплачувати кредити, переказувати кошти, здійснювати виплати і багато іншого. З кожним днем ​​кількість послуг неухильно зростає, зараз можна поповнювати рахунок мобільного, незалежно від оператора, оплачувати комунальні послуги. Картку ПриватБанку тепер необов’язково носити з собою, онлайн-сервіс дозволяє робити максимально швидкі платежі через інтернет.

Вхід до Приват 24

У сервісі доступна послуга WebMoney. Завдяки системі вийде вивести електронні засоби на карту банку, без участі інших сервісів. Операції займають кілька секунд, відбуваються з мінімальним відсотком комісії. Послуга WebMoney ПриватБанк стала загальною між двома системами і дозволила купувати товари в інтернеті, знімати гроші. Виведення коштів займає мінімальну кількість часу, не більше 72 годин. Точні терміни переведення залежать від карти. Часто переказ відбувається швидше, і гроші опиняються на рахунку через кілька годин.

Орієнтуватися на сайті банку досить просто, а реєстрація в системі займає мінімальну кількість часу. Те ж саме стосується відновлення пароля до клієнт банку, якщо він втрачений. На сайті організації знаходиться докладна інструкція і презентація, в якій представлений алгоритм використання Приват24. Вхід до Приват 24 доступний з будь-якої точки світу – головне, щоб був доступ дл інтернету.

Автор статьи:
Ольга Семенникова
Головний редактор проекту «Вибір позики». Більше 6 років досвіду роботи в фінансовій сфері. Розбирається у фінансових і банківських продуктах. Вона знає, як вибрати позику на дійсно вигідних умовах.
Залишити відгук

Згоден з обробкою моїх персональних даних відповідно до політикою конфіденційності