0
0

 

Українська фінансова компанія CreditPlus запустила акцію для нових і постійних клієнтів. При оформленні нового або продовженні активного кредиту кожен позичальник автоматично бере участь в розіграші призового фонду для придбання Tesla Model 3.

Акція «Як тобі таке, Макс?» почалася в липні та триватиме до грудня 2021 року. Щомісяця CreditPlus розігрує цінні бонуспризи. Перший тур акції закінчився 20 серпня, і троє переможців виграли роботпилосос Xiaomi Mi Robot Vacuum, електрогриль TEFAL OptiGrill + і навушники Xiaomi Redmi Airdots. 20 грудня CreditPlus опублікує ім’я щасливчика, який отримає призовий фонд для придбання найпопулярнішого електрокара.

Стати учасником акції може кожен, хто оформив або подовжив  кредит онлайн на карту в період з 21 липня по 19 грудня. Обмежень по виграшах бонуспризів немає: ті клієнти, котрі вже виграли роботпилосос, електрогриль або навушники, можуть знову стати учасниками при повторному виконанні умов акції.

Про компанію

CreditPlus (ТОВ “Авентус Україна”) працює на фінансовому ринку України з 2017 року та увійшла до топ – 3 кращих мікрофінансових організацій України згідно з ресурсом finance.ua. Компанія є частиною міжнародної групи Aventus Group з головним офісом в Литві.

Онлайнкредитування переваги та недоліки

Мікрокредитування – один з найбільш популярних сервісів на фінансовому ринку України. Швидкі онлайн-кредити дозволяють вмить отримати гроші на карту 24/7 у будь-якій точці країни. Вимоги до карти – мінімальні: вона має бути активною і належати клієнтові. При цьому тип карти – дебетова вона чи кредитна – не має значення. У більшості компаній діє послуга пролонгації, що дозволяє продовжити термін дії кредиту. Для оформлення необхідно надати дані паспорта та ІПН, а також пройти швидку автоматичну верифікацію через Bank ID. Залежно від політики компанії умови реєстрації та надання додаткових документів можуть варіюватися.

Умови кредитування в МФО і банках відрізняються: як правило, взяти мікрокредит можна на порівняно невелику суму (від 500 грн до 10-20 тис. грн) та короткий термін (до 30 днів). До недоліків можна віднести неможливість видачі грошей готівкою кошти переказують на особистий рахунок позичальника.

Автор статьи:
Ольга Семенникова
Головний редактор проекту «Вибір позики». Більше 6 років досвіду роботи в фінансовій сфері. Розбирається у фінансових і банківських продуктах. Вона знає, як вибрати позику на дійсно вигідних умовах.
Залишити відгук

Згоден з обробкою моїх персональних даних відповідно до політикою конфіденційності