0
0

Система кредитів на авто дозволяє купити машину для особистого або робочого використання навіть при скромному рівні доходу. Авто, як правило, купується за спеціалізованими пропозиціями. Умови автокредитування в ПриватБанку досить лояльні – аванс становить всього 10%, а розстрочка видається на 5-7 років, що дозволяє сформувати комфортний щомісячний платіж. Відсоткова ставка починається від 18% на рік.

Як оформити автокредит

Кредит від ПриватБанку починається з подачі онлайн-заявки на сайті банку. Для початку достатньо ввести в калькуляторі вартість машини, розмір застави, яку ви готові внести, і номер телефону. Після підтвердження номера можна буде перейти до заявки. При заповненні форми досить надати мінімальні дані.

Що далі:

  • отримання телефоном рішення про видачу кредиту;
  • вибір автомобіля;
  • розрахунок суми кредиту і розміру платежу, який потрібно буде вносити раз на місяць (на його підставі підбирається термін кредитування);
  • відправка додаткових документів;
  • підписання та оформлення договору в найближчому відділенні банку.

Купуючи авто з використанням коштів від ПриватБанку, споживачі економлять до 6% від вартості, плюс банк бере на себе всі турботи з реєстрації машини. Приблизно через годину після укладення договору можна поїхати на своєму авто з новими номерами і техпаспортом. Виплачувати кредитні платежі просто – це можна зробити у відділенні або через Приват24.

Види кредитування

ПриватБанк пропонує можливість кредитування на різних умовах – виберіть один з декількох варіантів кредитів, який підходить за відсотковою ставкою, сумам, терміну і т.д. Нижче представлені доступні варіанти кредитування, всього їх чотири:

  1. Експрес пропозиція. Тут мало документів, розглядається кредит на авто максимально швидко, але процентна ставка висока.
  2. Класична пропозиція. Потрібно надати довідку про дохід та стаж з роботи, доведеться внести первинний платіж і оплатити страховку, від якої можна відмовитися пізніше протягом 5 днів, оскільки законодавство допускає таку можливість. Ви отримаєте вигідну процентну ставку, тому класичний кредит є найбільш поширеним.
  3. Варіанти кредитування без початкового внеску або з продажем старого авто за програмою Trade In. Такий спосіб дозволяє зберегти процентну ставку низькою.
  4. Покупка б / у авто в кредит від ПриватБанк. Також популярний варіант, можна отримати хорошу кредитну ставку і довгі терміни. При цьому страховку платити необов’язково.

Вибираючи, де взяти авто в кредит, потрібно враховувати свої можливості, суму, яку ви готові платити в місяць, додаткові витрати на комісії і страховку. При наявності питань можна звернутися до менеджера банку і попросити проаналізувати ситуацію і підібрати підходящий варіант. Рекомендуємо використовувати всі можливості для зниження процентної ставки. Якщо можна отримати більш вигідний відсоток, надавши повний пакет документів, варто це зробити.

Переваги ПриватБанку при автокредитуванні

Придбання автомобіля в кредит не завжди пов’язано з неможливістю в принципі купити машину за готівку. Найчастіше позичальник готовий переплатити за комфорт, купивши авто більш високого класу. Щоб довго не збирати гроші на вподобану машину, простіше взяти авто в кредит у ПриватБанку і почати насолоджуватися поїздками вже зараз.

Ключове завдання споживача – максимально заощадити при кредитуванні, не підвищуючи ризики і не втрачаючи в зручності сервісів (інтернет-банкінг, автоматичні сервіси, нагадування, доступні банкомати і точки для внесення щомісячного платежу).

Переваги, які пропонує позичальникам ПриватБанк:

  • Рішення про кредит приймається швидко, особливо якщо це експрес-кредит.
  • Оформлення кредиту відбувається в автосалоні – досить надати банку необхідну документацію, щоб він самостійно оформив всі документи. Вам залишиться просто забрати авто.
  • Взяти гроші можна на термін до 5 років. Такий термін дозволяє виплачувати невелику суму в місяць, що дозволить несуттєво урізати поточні доходи.
  • Банк готовий йти назустріч – створювати індивідуальні пропозиції, які дозволяють не робити початковий внесок.
  • Для постійних клієнтів передбачені вигідні заохочувальні акції на кредитування.
  • Є програма з придбання конфіскованих машин від ПриватБанку, які продаються зі значною знижкою.

Поради з автокредитування

ПриватБанк – один з лідерів на ринку кредитування фізичних осіб в автомобільному сегменті в Україні. На майданчику банку представлений великий каталог автомобілів б / у, які можна купити на вигідних умовах із внеском від 10% на термін до 5 років. Банк готовий видати до 200-250 тис. гривень. При оформленні кредиту з початковим внеском від 25% за бажанням клієнта Каско на автомобіль може бути оформлено безкоштовно.

Вибрати машину можна прямо через сайт і там же запросити кредит. Платіж розраховується за допомогою зручного кредитного калькулятора. Оформлення документів банк бере на себе, як і всі витрати, пов’язані з цим. Ніяких додаткових комісій сплачувати не доведеться. Оформити авто в кредит від ПриватБанку не складає труднощів, також просто і вносити платежі – це можна зробити через термінал, Приват24, касу і додаток.

Різні варіанти автокредитування доступні споживачам, охочим купити кілька видів автотехніки – легкові автомобілі, вантажні машини, автобуси. Через банк найактивніше купуються легкові автомобілі – громадяни вважають за краще відразу почати їздити на новій машині, не витрачаючи час на накопичення необхідної суми. Кредитні пропозиції банку приносять користь і полегшують життя споживачам, важливо лише правильно ознайомитися з умовами.

Автор статьи:
Ольга Семенникова
Головний редактор проекту «Вибір позики». Більше 6 років досвіду роботи в фінансовій сфері. Розбирається у фінансових і банківських продуктах. Вона знає, як вибрати позику на дійсно вигідних умовах.
Залишити відгук

Згоден з обробкою моїх персональних даних відповідно до політикою конфіденційності