0
0

Купити авто в кредит без початкового внеску – вигідне і популярне в наші дні рішення. Численні спеціалізовані позики дозволяють підібрати найбільш прийнятні умови для кожного покупця.

Авто в кредит без початкового внеску

Власне авто сьогодні не є засобом розкоші. Автомобіль потрібен для роботи і отримання постійного доходу, подорожей на різні відстані і інших цілей. Однак далеко не у кожного покупця є достатні кошти для одноразової оплати повної вартості транспортного засобу. Що робити? Відкладати потрібну суму, щоб накопичити на вподобану машину, недоцільно – ціни постійно ростуть і збирати гроші доведеться довго.

Вихід з даної ситуації є. Сьогодні практично будь-який великий автосалон надає можливість купити машину в кредит на привабливих умовах – без початкового внеску.

На нашому сайті ви знайдете актуальні пропозиції по автокредитуванню від різних банків. Зручна система фільтрації допоможе в лічені секунди впорядкувати всі кредити для покупки авто за бажаним параметрам. Як і будь-який банківський займ, даний продукт має свої переваги і недоліки, які можуть бути критичними для конкретного позичальника. Тому рекомендується провести порівняльний аналіз всіх пропозицій в автокредитуванні, щоб знайти кращий варіант.

Основні переваги кредиту на покупку авто

Серед головних позитивних сторін, які має автомобіль в кредит, можна відзначити:

  • Можливість придбати автомобіль без початкового внеску або зробити невеликий внесок в якості першого траншу. У даній ситуації єдиною вимогою від банку по відношенню до позичальника є платоспроможність останнього. Клієнт повинен довести свою фінансову спроможність і здатність вчасно погашати кредит, надавши відповідні документи.
  • Швидкість оформлення позики – при наявності всіх необхідних підтверджувальних документів.
  • Можливість взяти авто в кредит на тривалий термін. Це істотно знижує розмір щомісячних платежів і розтягує виплату всієї суми на кілька років. Однак при такому варіанті кредитування величина підсумкової вартості машини збільшується за рахунок процентної ставки.
  • Наявність пільгових позик на придбання машин різних марок, які вироблені на території  країни. Держава прагне зацікавити автовласників в покупці вітчизняної продукції і компенсує частину відсотків за позикою.

Існують нюанси, які потрібно враховувати перед оформленням позики для придбання транспортного засобу. Так, банки вважають за краще не зв’язуватися з позичальниками пенсійного віку або офіційно не працевлаштованими громадянами, які не мають постійного місця роботи. Відмову отримають і клієнти з негативною кредитною історією. На весь термін дії кредиту авто вважається заставним майном і при недотриманні умов договору може бути вилучено банком для погашення заборгованості.

Незважаючи на все перераховане вище, рішення придбати автомобіль без початкового внеску є дуже привабливим і доцільним для багатьох людей. Відповідальні клієнти, які своєчасно здійснюють виплати, ніколи не стикаються з незручностями або негативними нюансами такого співробітництва.

Покупка б / у автомобіля

Придбання нового транспортного засобу, навіть без початкового внеску, несе великі витрати. Якщо ви не впевнені в своїх матеріальних можливостях, непоганим варіантом буде купити автомобіль б/у в кредит. Старі машини сьогодні пропонуються за доступними цінами. Проте, певній частині людей не під силу внести за один платіж і таку, не дуже велику на перший погляд, суму.

У подібних ситуаціях для покупки авто можна спробувати оформити споживчий кредит. Для даного варіанту запозичення характерні менші відсоткові ставки, тому отримані від банку гроші можна використовувати на:

  • оплату постановки ТЗ на облік;
  • оновлення кузова;
  • інші супутні витрати.

Якщо ліміт споживчої позики занадто низький, варто подати заявку на оформлення автокредиту на б/у транспорт без початкового внеску. Нерідко це – найбільш зручне і ефективне вирішення питання. Рекомендується звернути особливу увагу на спеціальні програми з продажу конфіскованих машин – вилучених у колишніх власників як заставу при недотриманні умов договору. Часто саме такі машини реалізуються за найвигіднішими цінами.

Варіант придбання б / у авто в кредит привабливий з багатьох точок зору, серед них – надання банком цілого переліку супутніх послуг. Наприклад, страхування машини від безлічі ризиків за різними програмами (автокаско і т.п.). Даний тип автокредитування дає можливість не просто придбати машину, а стати власником транспортного засобу високого класу – при доступних щомісячних платежах.

У будь-якому випадку, перед оформленням позики, слід уважно вивчити всі умови надання, а також порівняти обраний варіант з іншими аналогічними банківськими продуктами. Також рекомендується порівняти витрати, які потребують ТЗ (техогляд, заправка, парковка, страхування та ін.) З витратами на пересування громадським транспортом або таксі. Автокредитування підійде тим людям, які впевнені в своїх доходах і готові до всіх можливих витрат на утримання і обслуговування нової або б / у машини.

Автор статьи:
Ольга Семенникова
Головний редактор проекту «Вибір позики». Більше 6 років досвіду роботи в фінансовій сфері. Розбирається у фінансових і банківських продуктах. Вона знає, як вибрати позику на дійсно вигідних умовах.
Залишити відгук

Згоден з обробкою моїх персональних даних відповідно до політикою конфіденційності