Умови позики
Процентна ставка0.01 на день
Сума позики1 000 - 15 000 грн.
Вік позичальникаот 18 до 60 років
Час розгляду3 - 15 хв.
Термін1 - 15 днів
Способи отримання
Способи погашення Банкомат, Безготівковий розрахунок, Інтернет-банк, Каса банку, На банківський рахунок, Платіжні термінали IBox/EasyPay, Платіжні термінали ПриватБанк
Додаткова інформація
Інформація про позику
Час роботи
Цілодобово
Позика надається
Громадянам України
Офіційне працевлаштування
Не потрібно
Необхідні документи
Паспорт;
Похожие предложения

Сервіс «Вибір Позики» виступає в ролі посередника між тими, кому потрібні гроші, та тими, хто готовий їх надати. Програма взаємодіє з надійними компаніями, що працюють у відповідності з законодавством та гарантують конфіденційність отриманих даних. З її допомогою ви зможете оформити заявку на кредит за лічені хвилини. Все, що потрібно – трохи вільного часу для створення звернення. З документів потрібен лише паспорт. Застава, поручителі та офіційне працевлаштування не є обов’язковими. Компанія Loany видає гроші за одним документом на термін від 1 до 365 днів. Тривалість виплат за кредитом залежить від суми, відсоткової ставки та спроможностей самого позичальника.

Про компанію

Мікрофінансова компанія Loany надає позики на суму до 25 тисяч гривень. Термін виплат досить великий – до одного року. Відсоткові ставки організації залежать від типу кредита, терміну, суми та коливаються від 0,3 до 1,1 % на день. Погасити борг можна або в останній день терміну, або достроково. Передчасна виплата коштів передбачає перерахунок відсотків, завдяки чому вартість позики стає меншою.

Оформлення кредиту в Loany доступне громадянам України, що відповідають наступним вимогам:

  • вік від 18 до 65 років;
  • наявність паспорта;
  • реєстрація та постійне проживання на території країни;
  • стабільній дохід;
  • наявність ідентифікаційного номера.

Надавати документ, що підтверджує платоспроможність, не потрібно. Головне – правильно розрахувати свої сили. Для цього можна скористатися онлайн-калькулятором. Введіть основні дані щодо кредиту і програма розрахує щомісячний платіж. Переконавшись, що сума вам підходить, ви можете перейти до створення звернення. В середньому на заповнення заявки витрачається 30 хвилин.

Чи можна взяти кілька кредитів

Оформлення заявки в Loany не таке складне, як здається на перший погляд. Компанія лояльно відноситься до позичальників, тому надає гроші на вигідних умовах практично кожному. Щоб узяти суму грошей, вкажіть достовірні дані про себе та відправте заявку на сайт кредитора. Ймовірність схвалення досить висока.

Ніщо не забороняє позичальникові оформити позики на карту в декількох організаціях. Головне, щоб він мав змогу впоратися  з платежами та не допускав прострочень. В Loany можна оформити і короткострокову, і довгострокову позику, не дивлячись на наявність боргів в інших фінансових установах. Нерідко люди беруть  гроші, щоб погасити менш вигідний кредит та відновити кредитну історію. Така дія не заборонена законом и дає позитивний результат.

Відповідальність позичальника

Якщо ви вирішили взяти позику в Loany, пам’ятайте про свою відповідальність. Здійснюйте платежі вчасно та не допускайте прострочень. Не отримавши гроші, кредитор зробить попередження, а потім випише штраф. Чим більше днів ви пропустите, тим більшою буде сума, яку потрібно повернути. Щоб не допустити цього, заздалегідь попереджуйте по те, що не зможете погасити кредит. Зверніться до компанії з проханням змінити термін внесення коштів. Є дуже великі шанси, що вам підуть назустріч і кредитна історія не постраждає. В іншому випадку репутацію буде зіпсовано, і на її відновлення знадобиться час. Взяти кредит в майбутньому буде складніше, а відсоткова ставка може бути вже вищою.

Переваги компанії

Плануючи оформити кредит, позичальник розглядає різні варіанти, шукає оптимальне рішення і часто зупиняється на представленому МФО. Пояснити таке рішення можна наступними перевагами компанії:

  • гаряча лінія, на якій відповідають на усі питання;
  • зручна й швидка реєстрація на сайті;
  • кілька зручних способів отримання та погашення позики;
  • оперативна обробка запиту;
  • можливість реструктуризації боргу;
  • декілька видів кредитування;
  • бонусні програми.

Той, хто вирішує отримати позики вперше, може розраховувати на досить велику суму. Більш того, заявка кожної людини розглядається в індивідуальному порядку, і їй пропонуються вигідні умови отримання грошей. Щоб отримати позику, не потрібно їхати до відділення компанії, достатньо правильно вказати реквізити карти, на яку потрібно отримати кошти, и дочекатися переказу. Час очікування становить усього кілька хвилин.

Вирішуючи отримати кредити в компанії, ви нічим не ризикуєте, оскільки безпека угоди та збереження наданих даних гарантуються. Відправте заявку на позику з будь-якого пристрою з доступом до інтернету та дочекайтеся відповіді. Вам буде потрібно створити свій обліковий запис, пройти авторизацію та вказати контактні дані. На останньому кроку обов’язково ознайомтесь з кредитною угодою. Якщо якась інформація щодо позики буде незрозумілою, уточніть її у представників компанії. Вони підкажуть, чи обов’язково потрібна банківська карта и що робити, якщо її немає, запропонують альтернативні способи отримання грошей.