Умови позики
Процентна ставкаот 0,2%
Сума позики1 000 - 10 000 грн
Вік позичальникаот 18 до 70 років
Час розгляду15 хв.
Термін7-14 днiв
Способи отримання
Способи погашення Готівкою
Додаткова інформація
Інформація про позику
Час роботи
Понеділок-п'ятниця: 09.00-18.00 (без перерви)
Позика надається
Громадянам України
Офіційне працевлаштування
Не потрібно
Необхідні документи
Паспорт; Ідентифікаційний код;
Похожие предложения

Агрегатор «Вибір Позики» виступає в якості  посередника між тими, кому потрібні гроші, та тими, хто готовий їх надати. Програма взаємодіє з надійними компаніями України, які працюють відповідно до законодавства та гарантують конфіденційність інформації. За допомогою сервісу ви зможете узяти мікрокредити за лічені хвилини. Оформити заявку на отримання грошей можна прямо на сайті. Усе, що потрібно – створити звернення, вказати достовірні відомості про себе та паспортні дані. Якщо є непогашені борги, це слід також вказати. В середньому на оформлення послуги потрібно 30 хвилин, ймовірність схвалення мікрокредиту досить висока.

Як працює компанія

Оформлення мікрокредиту в Кредит Кафе не настільки складне, як може здаватися на перший погляд. Головне – уважно вивчити умови надання грошей. Для більшої зручності основні параметри позик представлені на сайті «Вибір Позики». Серед основної інформації ви побачите і відсоткову ставку. Будьте уважні, оскільки чим вищий процент, тим дорожчим буде кредит і більшими ваші витрати. Щоб зекономити, ви можете узяти позику в Кредит Кафе та повернути її раніше терміну. В цьому випадку відбудеться перерахунок відсотків і вартість кредиту автоматично зменшиться.

Відсоткова ставка – важливий, але не єдиний параметр отримання грошей. Серед інших важливих характеристик можна виділити:

  • доступну суму;
  • час розгляду звернень;
  • термін погашення боргу;
  • способи отримання грошей.

Компанія Кредит Кафе підійде тим, кому гроші знадобилися терміново. Розгляд заявки займає 15 хвилин, а відповідь майже завжди позитивна. Виключенням є лише випадки, коли позичальник навмисно надає неправдиву інформацію про себе чи має непогашений кредит в цій же МФО. В такому випадку йому потрібно отримати позики в іншій компанії та повернути їх вчасно з урахуванням відсотків. Ці дії призведуть до відновлення кредитної історії та дадуть можливість знову оформлювати вигідні фінансові послуги.

Вимоги до позичальника

Отримання мікрокредиту – відповідальне рішення, тому, перш ніж зважитися на нього, треба впевнитися, що ви відповідаєте вимогам фінансової організації. Оформити мікропозику в Кредит Кафе можуть практично усі бажаючі: студенти, неофіційно працевлаштовані громадяни, жінки в декреті, пенсіонери віком до 70 років. Мінімальній вік позичальника – 18 років. З документів потрібні паспорт та ідентифікаційний код. Застава не потрібна, офіційне працевлаштування теж. Головне, щоб ви самі були впевнені в своїх силах, здійснювали платежі вчасно та не допускали прострочень.

Доступна сума позики – до 5 тисяч гривень під 2% на день. Максимальний термін кредиту – 14 днів, мінімальний – 7 днів. Вказувати мету кредитування не потрібно, а це означає, що витрачати гроші можна на свій розсуд. Нерідко люди зважуються на оформлення позики, щоб закрити попередній, менш вигідний борг. Така дія призведе до покращення кредитної історії.

Як підготуватися до кредиту

Узяти суму грошей в компанії кредит Кафе можна цілодобово, в будь-який день, що особливо важливо для тих, кому терміново знадобилася матеріальна допомога. Для створення звернення підійде будь-який пристрій з доступом до інтернету. Заповніть заявку на сайті компанії, дочекайтесь відповіді та отримайте гроші. Взяти мікрокредит можна готівкою в одному з офісів компанії в Україні.

Перш ніж узяти кредит, уважно вивчіть умови оформлення. Якщо не впевнені, що впораєтесь з платежем, скористайтесь спеціальним онлайн-калькулятором. Введіть основні дані, і програма розрахує щомісячний платіж. Ви побачите приблизну суму регулярного внеску та зможете прийняти рішення щодо оформлення мікрокредиту. Якщо з’являться питання, зверніться до менеджерів організації, вони нададуть додаткову інформацію. Зв’язатися з представниками компанії можна телефоном або поспілкуватися в чаті.

Чим загрожують прострочення

Якщо вам вдалося отримати кредити, а потім ви зрозуміли, що не справляєтесь із платежами, зв’яжіться з компанією та повідомте про ситуацію, що склалася. Ймовірність того, що кредитор піде назустріч та змінить термін виплати, дуже висока. В критичних ситуаціях МФО може надати кредитну відпустку. Головне – повідомити про фінансові труднощі заздалегідь.

Якщо ви не будете сплачувати мікрокредит, компанія зробить попередження, а після цього – випише штраф, через який вартість позики зросте. Подібні дії нерідко призводять до внесення позичальника до чорного списку, та поганої кредитної історії. Маючи статус неблагонадійного клієнта, ви не зможете отримувати вигідні кредити. Щоб повторно оформити заявку в Кредит Кафе, потрібно буде відновити позитивну історію позичання.

Мікрокредит без застави, довідок про доходи та поручителів – це реально. Головне – знати, куди звернутися. Обравши МФО, ви зможете подати онлайн-заявку на отримання грошей. Перед цим можна скористатися спеціальною формою Кредит Кафе и перевірити наявність заборгованостей. Для цього потрібно ввести номер договору і програма автоматично покаже результат. Якщо у вас немає боргів, ви можете бути впевнені в тому, що компанія надасть мікрокредит.